Over het bedrijf

P & P Projektstoffering BV is gespecialiseerd op het gebied van projectstoffering. Tevens zijn wij actief op de particuliere markt. Wij leveren al 13 jaar kwaliteit.

Voor zowel bestaande als nieuwe vloeren hebben wij de juiste adviezen over de mogelijkheden met de verschillende vloeren. Het begint met een beoordeling van de vloer, hierbij wordt bekeken wat er aan voorbereidingen moet worden gedaan en wat de mogelijkheden zijn op het gebied van eindafwerking. Daarna wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt waarin al deze aspecten zijn opgenomen en weet de klant precies waar hij/zij aan toe is.

Op het gebied van hulpmaterialen zoals egalisaties P & P werkt alleen met A-merkenen lijmen werken wij alleen met A-merken daar het eindresultaat begint met de juiste aanpak. Ook onze vloerbedekkingen zijn uitsluitend A-merken die met de juiste zorg gefabriceerd en waar wij 100% achter kunnen staan.

Tevens worden er regelmatig cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste verwerkingstechnieken. Ook voor 2004 zijn wij weer een erkend leerbedrijf waarin wij mensen de kans geven om het vak te leren.

Wij leveren maatwerkP & P Projektstoffering BV is een flexibel bedrijf wat in principe 24 uur per dag beschikbaar is en rekening houdt met de eisen van haar klanten. Wij leveren maatwerk en hebben ruime ervaring in bijzondere vloerbedekkingen en het vervullen van ongebruikelijke wensen.

Tevens leveren wij onderhoudsproducten zoals was e.d. voor marmoleum. Op verzoek worden deze waslagen ook aangebracht en geven wij advies over het onderhoud van uw vloerbedekking.

partner-vak merken