De door ons gevoerde merken:

Forbo Linoleum, Gerflor Mipolam, Flotex, Storax, Coral, Forbo Projecttapijt, Leoxx Tapijt, Tarkett Sommer Linosom en PVC, Verosol Raammode, etc, etc.

Forbo Linoleum

Forbo Linoleum levert een gala aan kleuren en varianten op het gebied van marmoleum en pvc’s. Tevens levert zij een uitgebreid assortiment projecttapijten in de diverse soorten en kwaliteiten.

Gerflor Mipolam

Gerflor Mipolam is een specialist op het gebied van de diverse pvc vloerbedekkingen. Zij heeft een uitgebreid assortiment aan kleuren en kwaliteiten. Van pvc’s voor douchecellen tot voor de kinderkamer.

Flotex

Flotex is een revolutionair tapijt wat uitermate eenvoudig kan worden schoongemaakt en onderhouden. Door het assortiment kan men een huiselijke sfeer creëren met het gemak van harde vloerbedekking.

Coral

Coral is een fabrikant van entreematten die ervoor zorgen dat uw andere vloerbedekkingen schoon blijven. Er zijn tal van variaties voor de diverse gebruiksdoeleinden te leveren.

Leoxx

Leoxx is gespecialiseerd op het gebied van projecttapijten. Daarnaast levert zij ook pvc-vloerbedekkingen die het uiterlijk van parket hebben. Echter bij dit product is het onderhoud minimaal en hoeft men bijvoorbeeld niet te lakken.

Verosol

Verosol levert een uitgebreid assortiment op het gebied van zonwering. Plissés, rolgordijnen, lamellen, jaloezieën in allerlei kleuren en ontwerpen.

Silvester

Silvester is onze leverancier van gordijnen en vitrages. Ook zij biedt een oneindige hoeveelheid mogelijkheden aan kleuren en kwaliteiten. Het assortiment past uitstekend bij o.a. brandveiligheidsvoorschriften.

partner-vak merken